Crin Antonescu: Nu-l susţin pe Iohannis pentru că nu sunt convins

| 29 sep, 2014

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat luni că nu are un candidat preferat în campania prezidenţială, arătând că nu-l susţine pe actualul lider al liberalilor Klaus Iohannis în campania electorală deoarece nu este convins.

Fostul lider al liberalilor, Crin Antonescu, a precizat că nu are niciun preferat în lupta pentru funcția supremă în stat.  ”De ce nu-l susţin pe Klaus Iohannis ? Pentru că nu sunt convins', a adăugat fostul lider al PNL, afirmând că Iohannis face declaraţii contradictorii.

El a mai spus, însă, că şansele lui Iohannis la prezidenţiale au crescut.

Pe de altă parte, potrivit lui Antonescu, şansele lui Victor Ponta la Preşedinţie se împuţinează.

”Mie îmi pare rău şi pentru Ponta, pentru că s-a pierdut. (...) Nu am vreo mare speranţă indiferent cine câştigă Preşedinţia României, nu cred că lucrurile esenţiale din politica şi societatea românească au premise de schimbare semnificative pe următorii ani şi asta nu are de ce să mă bucure. (...) Deşi Ponta are nişte atuuri în mână, îmi pare că le joacă rău, că face greşeli, încearcă să evite nişte împrejurări pe care ar trebui să le tranşeze ca lider şi îmi pare că nu poate să îi ţină piept propriului său partid', a spus Antonescu.

El a afirmat că poza în care premierul Victor Ponta apare alături de preşedintele SUA, Barack Obama, poate să-l ajute 'psihologic' pe prim-ministru.

Antonescu a susţinut că Ponta nu este un 'curajos' şi are 'temeri foarte serioase, chiar dacă are ditamai armata în spate'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ