Parlamentarii discută astăzi despre timpii de antenă pentru candidații la prezidențiale

| 01 oct, 2014

Parlamentul va stabili miercuri timpii de antenă alocaţi de radioul şi televiziunea de stat pentru candidaţii la alegerile prezidenţiale.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, anunţa luni că şedinţa Comisiilor de cultură şi mass-media va începe la ora 10,00 şi la ea vor participa reprezentanţii candidaţilor la alegerile prezidenţiale pentru a discuta timpii de antenă. 

"Nu au mare lucru de discutat, pentru că timpii de antenă nu se negociază, sunt stabiliţi conform legii, dar trebuie câte un reprezentant din partea candidaţilor să participe, să ia act de propunerile care sunt făcute de Societatea Română de Radio şi de cea de Televiziune pentru desfăşurarea campaniei electorale, modul în care văd ei emisiunile şi alocarea timpilor de antenă pe care le fac ei. În cadrul acestor timpi, candidaţii au drepturi egale", a precizat Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ