KLAUS IOHANNIS CANDIDAT: E normal ca serviciile să aibă ofiţeri acoperiţi în presă

| 29 sep, 2014

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, consideră că este normal ca serviciile de informaţii să aibă ofiţeri acoperiţi în presă şi în politică, deoarece acest lucru face parte din activitatea serviciilor.

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Întrebat la Adevărul Live dacă el consideră că este normal ca serviciile de informaţii să aibă ofiţeri acoperiţi în presă şi în politică, Iohannis a răspuns: ”Da, eu cred că face parte din activitatea serviciilor şi nu cred că este vreo problemă. Eu, personal, consider că în servicii avem profesionişti foarte buni, dar nu cred că trebuie noi să le spunem cum să îşi facă treaba”.

Liderul PNL a precizat că el nu a fost ofiţer acoperit ”al niciunui serviciu de informaţii”.

Klaus Iohannis a comentat şi intrarea în competiţia electorală a fostului director SIE Teodor Meleşcanu.

”Nu este un lucru interzis prin vreun act normativ, dar mi se pare puţin forţată această intrare, să fii astăzi şef al SIE şi mâine să fii candidat la Preşedinţia României. Cred că aici ar fi nevoie de o reglementare suplimentară”, a spus el.

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Întrebat despre numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de premier, venind tot din fruntea SIE, Iohannis a răspuns că este ”o chestiune similară”.

”Cred că este o chestiune care am face bine să o discutăm. Nu vreau să spun acum că este foarte bine sau foarte rău, dar având deja două proiecte de acest tip, cred că este cazul ca noi, politicul şi opinia publică, să dezbatem chestiunea şi să tragem o concluzie de acolo”, a afirmat Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Iohannis – trădare până la capat în relația cu Antonescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ