Klaus Iohannis, ÎMPOTRIVA suprataxării averilor. Cum îşi motivează prezidenţiabilul afirmaţia

| 29 sep, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, candidat ACL la alegerile prezidenţiale, a afirmat, luni, că suprataxarea marilor averi se încadrează în categoria de măsuri populiste, apreciind că o cotă de colectare mai bună ar aduce un câştig mai mare la buget.

'Suprataxarea marilor averi se încadrează în categoria de măsuri populiste. Eu cred că ar fi mai bine să se meargă pe o cotă de colectare bună, deci pe impunerea impozitelor care există deja, şi atunci câştigul va fi mult mai mare', a spus Iohannis, la Adevărul Live.

La remarca moderatorului, că în Franţa a fost impusă o astfel de măsură, liderul liberal a arătat că 'în momentul doi', după ce a fost discutată la Paris, marile averi au început să părăsească ţara.

'Aşa nu se obţin bani suplimentari la buget, cum de altfel şi acea acciză suplimentară de 7 eurocenţi, nu numai că nu a adus venituri suplimentare, a adus venituri mai mici decât dacă n-ar fi fost acciza şi a dus foarte multe afaceri în afara ţării', a susţinut Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Iohannis ne ia de proști – prezintă în teritoriu ceva ce nu există nici la București

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ