Iohannis își lansează programul la spartul târgului

| 29 sep, 2014

Cu doar o lună înainte de alegeri, Klaus Werner Iohannis își prezintă programul de prezidențial, luni, la Palatul Parlamentului. Deși intitulat "România lucrului bine făcut", programul lui Iohannis nu cuprinde măsuri concrete pentru alegători, ci atacuri la adversarii politici, și, în mod paradoxal, pare făcut pe genunchi.

Klaus Iohannis își promovează programul prin materiale oficiale cu imagini copiate de pe internet, fără licență sau acordul explicit pentru folosirea acestora. Imaginea de campanie a lui Iohannis conține o fotografie cu Stadionul Național din Varșovia printre pozele care ar trebui să reprezinte simboluri ale României!

Iohannis a arătat sâmbătă, la lansarea oficială a candidaturii sale, că nu le propune măsuri concrete alegătorilor, ci se rezumă, împreună cu echipa sa de campanie, care l-a susținut pe Traian Băsescu în ultimele alegeri, să îl atace pe Victor Ponta și să desfășoare cu precădere o campanie negativă.

În timp ce Victor Ponta a avut în discursul său prezidențial o abordare constructivă, unificatoare despre viitorul țării noastre, Iohannis a citit de pe prompter un discurs agresiv, construit pe atacuri la adresa adversarilor politici și sărac în idei și propuneri de interes pentru alegători.

Iohannis a demonstrat că va continua stilul conflictual al președintelui Băsescu, bazat pe dezbinare socială și blocaj instituțional, mod de lucru diametral opus celui propus de Victor Ponta și echipa sa: un președinte al tuturor, care va pune capăt scandalului, care construiește, nu distruge.

Lipsa de substanță și acoperire în realitate a programului avansat de candidatul ACL s-a reflectat în numărul și calitatea celor prezenți la evenimentul de lansare: mai puțin de jumătate din cei 50.000 de susținători anunțați inițial, mulține dintre ei plătiți să vină, iar unii chiar fără a cunoaște la ce manifestație participă.

Citeşte şi: Cum vrea să blocheze Iohannis România, după ce a blocat Bucureștiul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ