VICTOR PONTA: TRAIAN BĂSESCU să facă cerere cu numele său sau cu ce nume mai are pentru vila de la Snagov

| 29 sep, 2014

Premierul Victor Ponta afirmă că preşedintele Traian Băsescu va trebui să înainteze o cerere 'transparentă' Regiei Autonome - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) în numele său sau cu 'ce alte nume mai are' dacă va dori să se retragă, la finalul mandatului, la vila de la Snagov.

'Din câte ştiu nu există o cerere în acest sens. Dacă va exista, ştiţi că aceasta va trebui să fie transparentă. Poate s-a întâmplat ceva în ultimele zile cât am fost eu în America, dar nu ştiu să existe nicio cerere. Domnul preşedinte Băsescu trebuie să facă o cerere, cu numele: Băsescu Traian sau ce alte nume mai are. O fi şi el sub acoperire, că ştiu că îi plac jocurile astea absolut neserioase când eşti preşedinte. Ideea este că, atunci când se va face o cerere, RAAPPS cu siguranţă va da publicităţii, că nu sunt lucruri secrete', a spus premierul, chestionat fiind cu privire la lucrările de renovare a vilei de la Snagov.

Premierul a participat luni la întâlnirea coaliţiei de guvernare de la Parlament.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ