KLAUS IOHANNIS și-a lansat candidatura în fața Guvernului: România să devină țara lucrului bine făcut!

| 27 sep, 2014

Dacă Victor Ponta a ales lansarea pe un stadion, evenimentul de lansare a candidaturii a lui KLAUS IOHANNIS a avut loc chiar in fata Guvernului condus de Ponta.

Klaus Iohannis și-a început discursul, care este construit pe sloganul “România lucrului bine făcut”. Candidatul ACL la Președinția României a spus că a intrat în competiție cu gândul că “putem face din România țara lucrului bine făcut.

“Forța mea este forța voastră, misiunea mea este misiunea voastră, iar victoria mea va fi victoria voastră”, a spus Klaus Iohannis în fața celor prezenți cărora le-a mulțumit că se află la miting.

Iohannis a mai spus că 2,2 milioane de români stau în spatele candidaturii sale la Președinția României.

“Cred în politica făcută cu fermitate și respect pentru oameni, cred în lege, cred în lucrurile bine făcute și cred în România, acestea sunt angajamentele mele, cu ele vin în fața dumneavoastră și împreună vom construi România lucrului bine făcut, o Românie în care merită cu adevărat să trăiești”, a încheiat Klaus Iohannis.

Iohannis a criticat lipsa de viziune a celor care conduc astăzi România şi faptul că policienii îşi pierd timpul cu spectacolul şi mai puţin cu faptele.

"Nu este uşor să vorbesc aici. E un moment special pentru mine. Nu m-am gândit că voi fi aici nici în urmă cu 30 de ani, ând eram profesor, nici cu 15 ani în urmă când ajungeam primaul Sibiului. Nu îmi imaginam că eu profesor de liceu, cu nume de neamţ că voi fi aici în faţa a milioane de susţinători, cu o viziune pentru România. Democraţia şi libertatea au făsut posibil acest lucru. A venit vremea faptelor, sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale, sunt un om al promisiunilor onorate, nu al spectacolului, construiesc, nu distrug. Viziunea mea este simplă: România lucrului bine făcut", a declarat Iohannis.

KLAUS IOHANNIS a lansat o serie de atacuri dure la adresa lui Victor Ponta şi a setat o serie de contradicţii între candidatura sa şi cea a lui Victor Ponta: un preşedinte puternic vs. un preşedinte manevrat din umbră, un preşedinte constructiv, nu unul distructiv, un preşedinte cu valori, nu unul care face doar spectacol.

"Nu vreau ca cei de 30-40 de ani să fie iarăşi o generaţie de sacrificiu. Încă nu este prea târziu, dar peste 5 ani va fi", a mai spus Iohannis. "Dacă îţi pasă de oameni îţi respecţi promisiunile oroiuunde. Nu contează că eştila Sibiu, la Bucureşti sau la Dorohoi. Dacă nu ai valori şi nu crezi în nimic când eşti la Palatul Victoria nu o să faci nimic nici la Palatul Cotroceni. Vreau o ţară care încurajează iniţiativa, nu care sufocă oamenii cu taxe şi impozite",a mai spus candidatul ACL pentru Cotroceni.

La miting au mai vorbit prim-vicepresedintele PDL Mihai Razvan Ungureanu, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, primarul Aradului, Gheorghe Falca (PDL), secretarul general al PNL, Marian Petrache.

Ieri, Parchetul General a închis dosarul în care Klaus Iohannis era acuzat de conflict de interese, după ce, în calitate de primarul al Sibiului a semnat un contract cu o tipografie a Forumului Democrat al Germanilor, formaţiune pe care tot el o conducea.

Pe 30 septembrie este termen la Curtea Supremă într-un alt dosar, în care ANI cere declararea stării de incompatibilitate pentru Klaus Iohannis. Decizia judecătorilor l-ar putea împiedica pe şeful ACL să îşi continue cursa pentru Cotroceni.

Chiar daca lansarea candidaturii la prezidentiale a lui Iohannis a avut loc sambata, lansarea programului sau pentru prezidentiale "Romania lucrului bine facut" va avea loc luni seara, la Palatul Parlamentului.

"Victor Ponta face România de râs în fiecare zi, în timp ce Iohannis ne-a făcut cunoscuţi în lume prin felul în care arată Sibiul", a spus şi Vasile Blaga în cadrul mitingului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ