Traian Băsescu, în PNL. Norica Nicolai: Demisionez din partid

| 12 ian, 10:38

Norica Nicolai, europarlamentar PNL, a fost invitată duminică la emisiunea “Ediția de seară”, realizată de Victor Ciutacu la România TV. Aceasta a anunțat că, dacă Traian Băsescu vine în PNL folosindu-se de statutul partidului, care garanteaza foștilor președinți cooptarea în structura de conducere, ea demisioneaza imediat din partid.

Întrebată de Victor Ciutacu cum s-ar simți dacă ar fi colegă de partid cu Traian Băsescu, Norica Nicolai a zis: "Eu? Colegă de partid? Niciodată. Știu că prin statut poate veni în PNL. Dacă vine Traian Băsescu în PNL, plec eu. Categoric! Nu pot rămâne în același partid cu un om care zece ani a făcut atât de mult rău țării. Nu, exclus", a declarat europarlamemtarul PNL.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 15:18
GEORGETA
da eu stiam xca ai plecat frumuseto nici eu noi fi frumoasa dar cand te vad pe tine norici mi se umple inima de bucurie cat de ciumata si dobitoaca esti, ce sai faci tu lui BASESCU POCITANIE?-SA IO FRECI PUTIN PRINTR BUZE ,BINENTELES DACA-TI VA DA VOIE -MA ANDOESC LA CAT ESTI DE POCITANIE.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ