TRAIAN BĂSESCU, înconjurat de animale

| 15 iun, 10:09

Traian Băsescu a ajuns, în această dimineaţă, la vila din Gogol, din cartierul Primăverii din Capitală, acolo unde urmează să se mute. Fostul preşedinte a spus că va pleca astăzi la ora 12 de la vila din Scroviştea.

La vila RA-APPS din strada Gogol, unde urmează să se mute Traian Băsescu, a sosit in aceasta dimineata o maşină tip dubă care cel mai probabil aduce din bagajele familiei Băsescu.

După lucrările de renovare, la vila din Primăverii au fost construite scări din marmură, iar intrarea în casă a fost decorată cu un cal din fontă în mărime naturală şi un urs împăiat.

La venirea la vila din strada Gogol, fostul şef al statului nu a făcut nicio declaraţie.

Traian Băsescu a venit însoţit de soţia sa, Maria Băsescu. Ambii au fost ascortaţi de SPP.

Deşi astăzi expiră termenul până la care fostul preşedinte are dreptul să stea în palatul de la Scroviştea, există posibilitatea ca acesta să refuze vila din Gogol.
Fostul şef al statului a trimis deja o notificare către Secretariatul general al Guvernului prin care anunţă că pleacă de la Scroviştea, astăzi la ora 12.

Mai spune însă că vila care i s-a dat şi în care statul a investit peste 300.000 de euro nu îl mulţumeşte.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ