TRAIAN BĂSESCU, interviu la B1TV: Nu va fi nimic senzaţional!

| 24 feb, 22:15

Traian Băsescu a fost prezent marți seară în emisiunea „Ultimul cuvânt”, prezentată de Cătălin Striblea. Fostul președinte a adăugat o corectură la introducerea pe care i-a făcut-o moderatorul în debutul emisiunii.

„Bună seara, bine ați venit la ”Ultimul cuvânt”! În această seară, emisiunea pe care o așteaptă toată România, e seara marilor dezvăluiri și a întrebărilor grele. Ce se întâmplă cu serviciile secrete? Cine garantează pentru numirea unui om neexperimentat în fruntea serviciilor și unde ajung dosarele de corupție de la vârful fostei puteri? Dar nu numai atât și nu astea sunt exemplele principale. Invitatul nostru în această seară, cel mai puternic om din România ultimilor ani, fostul președinte, Traian Băsescu. Bună seara, domnule președinte!”, a deschis Cătălin Striblea emisiunea de la B1 TV.

„Bună seara, permite-ți-mi să fac o notiță la intro-ul pe care l-ați făcut: nu va fi nimic senzațional”, a reacționat Traian Băsescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ