Traian Băsescu: mediul virtual nu trebuie reglementat

| 06 iun, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că mediul virtual trebuie lăsat nereglementat. Preşedintele a vorbit cu comunitatea de susţinători de pe pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru", organizată în cadrul Interactive Central & Eastern Europe Festival 2013 (ICEEfest).

"În 2009, când toate trusturile de presă erau împotriva mea, singura zonă în care m-am putut exprima a fost Internetul. Trebuie să recunosc că a fost şi o singură televiziune care m-a primit în campanie, OTV. Am mai avut alocată şi o singură emisiune la TVR. Mediul virtual a fost singura posibilitate de comunicare", a declarat preşedintele Traian Băsescu.

Traian Băsescu a precizat că mediul online are şi o parte crudă. "Informaţia nu trece printr-o cititoare de prompter sau un analist, aşa cum te exprimi, aşa se duce mesajul. Este singurul mediu în care eşti ca şi dezbrăcat", a menţionat preşedintele.

Traian Băsescu a subliniat că este împotriva reglementării mediului virtual. "Lumea este tot mai constrânsă, încorsetată de constrângerile de la serviciu, peste tot în lume, iar mijloacele de comunicare precum platformele Facebook, Twitter şi altele sunt singurele în care mai putem fi noi. Dacă nu eram la Facebook  veneam în costum, acum am venit îmbrăcat ca în campanie", a afirmat preşedintele.

Pe de altă parte, şeful de la Cotroceni a amintit că mediul online a fost foslosit pentru a aduna manifestanţii din Piaţa Universităşii, care au protestat împotriva sa şi a premierului Emil Boc.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ