Traian Băsescu, primul agricultor al țării, postează gogonele pe Facebook

Traian Băsescu a avut nevoie de 10 ani de mandat prezidențial în fruntea țării, la cârma serviciilor de informații românești, la prezidiul CSAT, la capătul firului care teleghida guvernul Boc și toate acestea pentru a planta apoteotic, la final, trei gogonele sfrijite.

Dacă instituția prezidențială din România ar fi una de învățământ, aceasta cu siguranță ar da faliment. Să ne imaginăm doar care ar fi prestigiul și eficiența unui institut agronomic care în 10 ani de studii intense și extrem de costisitoare – să recunoaștem, ne costă pe toți - și-ar putea aduce absolvenții la ”performanța” uluitoare de a planta trei răsaduri de roșii. Traian Băsescu a avut nevoie de 10 ani de mandat prezidențial în fruntea țării, la cârma serviciilor de informații românești, la prezidiul CSAT, la capătul firului care teleghida guvernul Boc și toate acestea pentru a planta apoteotic, la final, trei gogonele sfrijite.

Pesemne că ingredientele necesare unei salate bulgărești conformă cu rețeta ar fi presupus despotism luminat pe viață. Dacă recentele fotografii ale ”grădinarului” Băsescu, care vin să se adauge pozelor cu pisicuțe postate pe aceleași rețele de socializare, reprezintă încununarea carierei sale politice și un nec plus ultra de experiență și înțelepciune al președintelui jucător de odinioară, nu ne rămâne decât să ne întrebăm îngroziți ce s-ar fi întâmplat dacă Traian Băsescu, în loc de morcovi, pătlăgele și pisicuțe, și-ar fi propus să deprindă în prea lungul său stagiu în fruntea statului român arta veche a goblenurilor.

În prezent, conform propriilor afirmații, România beneficiază la vârf de două genii ultra-specializate. Domnia sa, în ale grădinăritului la colțul casei, și Elena Udrea, autoritatea ultimă în croșetat public, dat cu mopul prin fața presei, lecții de echitație și, proba eliminatorie, cea a defilării estivale la costum de baie cu șnur.

Pesemne pentru că altcineva a savurat înaintea sa versurile care ziceau că ”mândră-i corabia, meșter cârmaciul”, căpitanului de vas Traian Băsescu nu i-a mai rămas în acest scurt răstimp decât să-și asume sarcina dificilă de prim agricultor al țării. Sau dacă doriți, spus mai poetic: aceea de prim cosmetician al brazdei...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 noi, 2013
Bluelion
Spui Ferenczy si vomiti.
Sa ma ierte cei de etnie maghiara, dar specimenul asta este cel mai lingusitor si mai prost ziarist dintre unguri.
02 noi, 2013
hahalera
Ferenczy Attila...
primul (penibil) jurnalist al tarii posteaza articole de rahat pe obiectiv.info.
01 noi, 2013
Unul
Basescu vs. Nastase
Asa, si? Basescu a postat cateva sotii culegand rosii cu nevasta-sa pe Facebook, nu inseamna ca se pretinde specialist in ceva (+pagina Facebook e personala, nu finantata de la buget!). Imi amintesc de Nastase, ce lectii dadea el natiei de la ferma de la Cornu! Tot TVR-ul (institutie publica) ii era mereu la picioare, iar el dadea lectii, in limbaj super-pompos de lemn, natiei cum se face agricultura in "ferma model" a primului agricultor.
01 noi, 2013
ghici ?
nu dezimforma
nenea ziaristul cine te-a platit sa manipulezi opinia publica. Obsedatilor sunteti la putere si ati dat tara in faliment - presedintele culege gogonele - primministru se plimba si vorbeste la microfoane - la cit e de frumos si gras s-au speriat microfoanele de el, nenea ziarist corupt.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ