FOTO: Băsescu şi-a prezentat recolta de mic horticultor

| 30 oct, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a adus pe post de dovezi o serie de fotografii în care îşi prezintă "grădiniţa" de legume, după ce marţi dimineaţă s-a declarat "un mic horticultor", care nu a mai cumpărat roşii şi castraveţi de trei ani de zile.

"Pentru că m-am "lăudat" cu mica mea grădiniţă de legume, vă arăt şi câteva imagini de la sfârşitul lunii august (am folosit numai răsaduri din comerţ)", a scris preşedintele, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că de trei ani nu a mai cumpărat vara roşii şi castraveţi. Şeful statului a precizat că aceste legume şi le cultivă singur.
"Aş încheia, spunându-vă ceva care poate va fi luat ca fiind o mică aroganţă: îmi revendic dreptul de a fi un mic horticultor. Sunt trei ani de când nu am mai cumpărat vara roşii, castraveţi, ardei, ardei iute, dovlecei. Acolo unde locuiesc, am pus câteva straturi mici, cu legumele astea şi e o plăcere extraordinară ca dimineaţa, înainte de micul dejun, să te duci să îţi iei roşiile, ardeii, să îţi faci salata de roşii, cu puţină brânză. Vreau să înţelegeţi că sunt un om care apreciază mult munca dumneavoastră şi am încercat să vă imit. Ce am observat, extraordinar? De exemplu, anul ăsta nu ştiu cum a fost la dumneavoastră, dar şi roşiile s-au făcut foarte bine, toate soiurile de roşii, ardeii şi dovleceii, şi ardei iute. Anul trecut, însă, roşiile mari româneşti s-au stricat, în schimb, au rezistat cele mici, cherry. Mi-am salvat micul dejun şi cu cele mici", a afirmat Băsescu, prezent marţi la festivităţile organizate cu prilejul Centenarului Societăţii Române a Horticultorilor.

 

 

Şi...recolta pentru micul dejun.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ