Traian Băsescu reacţionează la acuzaţiile familiei Bercea

| 22 iul, 2014

Traian Băsescu a reacţionat după ce Izaura, fiica lui Bercea Mondial, a declarat marţi, la Curtea de Apel Constanţa, că Traian Băsescu a primit bani de la Mircea Băsescu.


"Nu am discutat niciodată cu fratele meu, Mircea Băsescu, despre dosarul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și nu am primit niciun ban și niciun bun de la sau în numele lui Sandu Anghel, nici pentru vreo intervenție de reducere a pedepsei în instanță și nici pentru vreo grațiere. Întocmai cum nu am primit niciodată niciun ban și niciun bun de la nimeni pentru a interveni în vreun fel în dosare sau pentru vreo grațiere. De altfel, pedepsele aplicate de instanțele de judecată lui Sandu Anghel și altor membri ai familiei lui dovedesc că justiția a funcționat doar sub imperativul legii", a precizat Traian Băsescu, citat de România TV.

Citeşte şi: România TV: Mircea Băsescu: Nu mi se trage de la familia lui Bercea. E mâna altcuiva!

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a declara marţi că "Mircea Băsescu i-a dat banii lui Traian Băsescu în vila de protocol de la Neptun".

Citeşte şi: Dosarul Băsescu-Bercea. Mircea Băsescu vrea arest la domiciliu

"A luat Traian din bani, să nu spună că n-a luat. De ce dracu mai spune că e preşedinte că şi aşa a nenorocit ţara. Duceţi-vă la el! Florin o să vă spună şi că Traian Băsescu. Mi-a spus Florin la telefon, că Traian Băsescu, dacă mergeţi şi faceţi cerere la el la penitenciar, vă dă detalii. Şi mai are filmări cu Mircea Băsescu care s-a pronunţat că i-a dat lui frate-su bani. Mi-a spus Florin că banii s-au dat la Neptun lui Traian Băsescu, la staţiunea Neptun, acolo i-a dat Mircea Băsescu lui frate-su banii.


Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ