Traian Băsescu, replici scandaloase cu Oreste Teodorescu în direct la TV

| 21 mai, 08:36

Fostul preşedinte Traian Băsescu a avut un schimb de replici dur, miercuri seară, cu ziaristul Oreste Teodorescu şi cu senatorul PNL Tudor Barbu, în cadrul unei intervenţii telefonice a unei emisiuni a postului B1 TV.

Fostul preşedinte a avut o intervenţie telefonică în emisiunea de la B1 Tv în care se discutau teme legate de activitatea sa din timpul mandatului de primar al Capitalei şi nu numai „Văd foarte mulţi voluntari acuzatori la dumneavostră în platou (...) Îl văd pe domnul Tudor Barbu care a devenit un activist de 2 bani ai PNL-ului. Şi Oreste, care cerea bani de la Elena Udrea”, a spus în primă fază Traian Băsescu.

„Domnule preşedinte! Nu mai sunteţi preşedinte. Pot şi eu oricând să vă jignesc. Vă rog să vă măsuraţi cuvintele”, a replicat Oreste Teodorescu. „Deci, atâta timp cât vorbiţi de mine neîntrerupt daţi-mi voie să vă spun cine sunteţi. Oreste, sunteţi cel care aţi sustras documente din trustul Intact sa le vindeţi lui Udrea. (...) Măi băiatule, eu îţi spun eu cine eşti! Eu îţi spun să ştii că eu am acest drept, pentru că ştiu când cereai bani pentru acte furate. Nu v-a dat bani, eu le-am dat justiţiei. Uită-te la tine întâi şi apoi să dai lecţii! Eu îţi spun cine eşti. Am vrut să intervin să lămuresc acest lucru", a adăugat fostul preşedinte.

„Pe doamna Elena Udrea nu am mai dat-o în judecată că s-a dus la „Beciul domnesc”, dar s-ar putea să vă dau pe dumneavostră”, a intervenit Oreste. „Tudor Barbu, am o rugăminte. Abţineţi-vă în a mă compara cu Klaus Iohannis! Am trecut cu ţara prin criză, am fixat-o în NATO (...) Se vede de la o poştă că nu vreţi să respectaţi rezultatul referendumului că trebuie să aveţi 300 de parlamentari”, a mai declarat Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mai, 16:42
Ana
dar acest specimen abject de ce nu a respectat rezultatul referendumului, care l-a trimis la groapa de gunoi a istoriei??
21 mai, 13:33
Sanda
Bravo domnule presedinte !
Tudor Barbu are puterea ca prin prezenta lui sa te treaca de la antipatie la greata si sa sfirsesti inevitabil prin voma. Reuseste asta prin a-si da ochii peste cap cind rosteste ,, Marele Partid Liberal'' si ,, Iohanis'', neuitind de fiecare data cind isi incepe discursul sa ne anunte ca e un jurnalist cu state vechi si cunoscator a toate cele. Plus expresia ,, Cum s-ar spune la mine in Salajan''! Un inchipuit! Din pacate, lista cu astfel de personaje e prea lunga!
21 mai, 13:31
Robert
Or este prost or este dobitoc !
Felicitari domnule presedinte ca ati maturat pe jos cu aceste doua lichele, Tudor Barbu si Oreste. Un traseist si un tradator(chiar daca al varanului). Tudor Barbu sa ia marele partid liberal si sa si-l bage in fund, acolo unde convietuiesc printre hemoroizi PP-DD si PC !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ