RĂFUIALA continuă! Traian Băsescu, SCOS DIN MINŢI de Iohannis

| 20 mai, 18:11

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care se referă la o discuţie ce are loc în aceste zile la mai multe posturi de televiziune. Mai precis, este vorba despre campania prezidenţială din 2014 şi rolul lui Băsescu în cadrul acesteia.

Iată mesajul postat de Traian Băsescu:

“Eu nu sunt alocabil,

De cîteva zile văd că nici mai mult nici mai puţin s-a reluat jocul din campania prezidenţială 2014.

Unele lichele încărcate în trecut şi de deontologie pro- băsistă niciodată cerută de mine sau aflate în cea mai înaltă funcţie în stat mă alocă unui blat cu Victor Ponta şi alte lichele, tradiţionale încearcă să mă aloce ca blatist cu orgoliosul fără prea multe principii şi prea mîndru de el, intervievat în “direct” de ARD.

Dragilor, eu nu sunt alocabil nici măcar atunci cînd sunt singur.

Din acest mesaj, dragi lichele,înţelegeţi şi voi ce vi se ordonă.”

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu FIERBE de NERVI! Klaus Iohannis a dat TOTUL în vileag

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 mai, 10:39
sabrina
Doresti un venit in plus?Vino in echipa mea!Poti castiga bani lucrand pe calculator, comod, de acasa, cat vrei si cand vrei.Persoanele interesate sunt rugate sa trimita e-mail la adresa:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ