Victor Ponta: Vom cumpăra o aeronavă normală de la TAROM

| 20 mai, 17:54

Administrația Prezidențială și Guvernul negociază cumpărarea unei aeronave a statului. Pe termen lung, Cotroceniul vrea două avioane, unul mai mare și unul mai mic, de rezervă.

Întrebat, miercuri, despre cumpărarea avionului, premierul Victor Ponta a declarat că "nu cumpărăm din altă parte, vom negocia cu cei de la TAROM, o să fie o aeronavă normală".

Primele vizite externe ale președintelui Klaus Iohannis au fost făcute prin TAROM și cu avioane private. După ce Klaus Iohannis a plecat la Bruxelles, la Consiliul European cu o aeronavă privată, consilierul său, Dan Mihalache, a declarat că e normal să existe o aeronavă prezidențială și că îi este rușine când se află pe pistă la Bruxelles și vede că țări mai mici au avioane ale statului.

"Am conceput un memorandum care să fundamenteze până la urmă o decizie guvernamentală astfel încât și România să aibă o aeronavă de transport. Sper că într-un orizont de timp rezonabil, un asemenea proiect va fi realizat, pentru că e rușinos pentru țară", a spus Dan Mihalache atunci.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ