Traian Băsescu şi preşedintele CEC Bank, citaţi într-un dosar deschis de o companie

| 15 ian, 11:36

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, preşedintele CEC Bank, Radu Graţian Gheţea, primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, trei judecători din judeţul Mureş şi mai mulţi avocaţi din judeţul Cluj sunt citaţi, în calitate de intimaţi, într-un proces deschis de o companie din Târgu Mureş.

Cei 11 intimaţi vor fi chemaţi la Curtea de Apel Târgu Mureş în data de 18 ianuarie, în dosarul numărul 1553/102/2015, care are la bază o plângere depusă de MTS Company împotriva soluţiilor de neurmărire penală şi netrimitere în judecată dată de Direcţia Naţională Anticorupţie în cazul unei sesizări de abuz în serviciu, care îi viza pe aceştia. 

Compania a depus iniţial plângerea la Tribunalul Mureş, însă instanţa şi-a declinat competenţa către Curtea de Apel Târgu Mureş, având în vedere că printre intimaţi se regăsesc avocaţi şi judecători.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ