Marius Crăcea, politicianul care îşi căuta iubită, salvat de Băsescu de la excluderea din partid

| 16 ian, 15:57

Marius Crăcea, politicianul care a anunţat în conferinţă de presă că îşi caută iubită, este ca şi salvat de la excludere din Mişcarea Populară. După ce Traian Băsescu, preşedintele formaţiunii, a spus că nu este adeptul excluderii lui Crăcea, şi şeful organizaţiei judeţene Giurgiu a venit cu un ton îmblânzit.

UPDATE Marius Crăcea, președintele interimar al organizației municipale a Mișcării Populare Giurgiu, a declarat sâmbătă că nu a primit nicio decizie scrisă privind excluderea din partid sau suspendarea din funcție și a precizat că își desfășoară în continuare normal activitatea în MP.

"În timpul unei emisiuni televizate la un post național, Dinu (Ionel Dinu, președintele organizației județene a Mișcării Populare Giurgiu — n.r.) mi-a spus că voi fi exclus din partid, dar la o jumătate de oră după aceea, în particular, mi-a spus că a glumit. Eu și ieri m-am întâlnit cu acesta la partid și nu s-a vorbit nimic de excluderea sau suspendarea mea din funcție și îmi desfășor în continuare activitatea normal la partid. Eu am venit în acest partid atras de personalitatea lui Traian Băsescu, nu vreau să părăsesc acest partid, sunt în continuare alături, dar mi se pare absurd ca un om care vorbește despre iubire să fie exclus dintr-un partid", a afirmat Marius Crăcea, citat de Agerpres.

Președintele organizației județene a Mișcării Populare Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat sâmbătă că nu vrea să îl excludă din partid pe Marius Crăcea, politicianul care a anunţat într-o conferinţă de presă a partidului că îşi caută iubită.

"În momentul de față (Crăcea — n.r.) a fost suspendat din funcția de președinte interimar al organizației municipale Giurgiu a Mișcării Populare de către Consiliul județean. (...) Eu nu vreau să îl exclud din partid, evident că am să îi țin partea, sunt anumite voci care într-adevăr vor să îl excludă, eu unul îi voi lua apărarea chiar și în cadrul ședinței de astăzi", a spus Dinu, care participă la Colegiul Național al MP.

În opinia sa, Marius Crăcea are calități și este un om politic de viitor. "Nu a făcut nimic grav, este un băiat tânăr, un băiat cu calități, care încearcă să intervină în politică altfel decât au intervenit cei de până acum. Este un băiat curat, super inteligent, în afară de faptul că are o facultate terminată, Psihologia, are doctorat în Psihologie și trei masterate, este un om de viitor, un om care în momentul de față nu încearcă decât să își găsească o nouă cadență a destinului", a afirmat Dinu.

El a spus că îl susține în continuare pe Marius Crăcea pentru a rămâne în partid. "Îl voi supune unui sondaj de opinie la nivelul municipiului Giurgiu și cu certitudine, declar în fața dumneavoastră, că, dacă va sta bine în sondaje, va fi candidatul Mișcării Populare la Giurgiu", a afirmat Dinu.

Declaraţia lui Ionel Dinu vine în aceeaşi zi în care şi Traian Băsescu, preşedintele partidului, a spus că nu este pentru excluderea lui Marius Crăcea din partid pentru gafa comisă, doar că este nevoie de mai multă prudenţă în declaraţii.

"Am vrut să știți că nu sunt un adept al excluderii lui, mai ales că pare un om pregătit, aceasta nu înseamnă că acesta este sistemul de lansare a organizațiilor", a comentat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu respinge alianţe electorale înainte de alegerile locale 2016

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 21:27
Dan
Tine de pudoare, de decenta, sa nu amesteci in activitatea ta in partid, probleme atat de personale, cum sunt cele de natura matrimoniala. Studiile de psihologie ar presupune si formarea unei conduite psihice echilibrate, unui bun discernamant. Sunt subiecte de natura personala care, nici oamenii simpli, fara cinestiece studii , nu le ventileaza public.
16 ian, 21:10
rodi
oferta
Cea mai buna oportunitate a anului! Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe parcursul activitatii si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati acum informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ