Viscolul a doborât un brad din curtea lui Traian Băsescu. Ce a decis fostul preşedinte

| 17 ian, 13:36

Fostul preşedinte Traian Băsescu a avut o surpriză neplăcută când s-a trezit duminică dimineaţă. El a constatat că viscolul de sâmbătă noapte i-a doborât un brad din curte.

Traian Băsescu a postat o fotografie pe Facebook, făcută din casă. În mijlocul curţii se vede un copac doborât şi acoperit de un strat gros de zăpadă.

"Îmi pare tare rău. Viscolul a doborât bradul pe care îl aveam în curte. Voi planta mai mulți", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citeşte şi: Traian Băsescu respinge alianţe electorale înainte de alegerile locale 2016

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 ian, 10:10
valexandru
vorbe
o stire pentru cei ce comenteaza din gat!
17 ian, 18:16
BAZINGA
GENOCID
Dumnezeule!Asa un masacru,e incredibil,cata cruzime din partea naturii!Un macel adevarat,o distrugere in masa!Infiorator!Tragedie greaca!
17 ian, 14:46
aurelian
oferta deosebita
OFERTA DEOSEBITA=Ce puteti pierde?=NIMIC (doar un email pe care mi-l trimiteti).Ce puteti castiga..la inceput intre 100-300 EURO stand comod acasa in fata calculatorului 1-3 h..,apoi mult mai mult decat puteti visa - depinde de CUM veti *munci*. Vi se asigura un *training* special motivational care va creste calitatea dv. profesionala si umana. Sigur este ceva deosebit pt dv. .. *Trenul* VIETII dv se apropie de *gara*dv..nu-l pierdeti.., nu se va mai intoarce...,*daca crezi ca poti sau NU poti se intampla* Relatii la email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ