Traian Băsescu, ultima aniversare la Cotroceni. Șeful statului împlineşte 63 de ani

| 04 noi, 2014

Traian Băsescu aniversează marţi ultima zi de naştere în calitate de şef al statului. Deocamdată, Băsescu nu a anuntat cum isi va petrece ziua de nastere.

Anul trecut, Traian Băsescu şi-a petrecut ziua la vila de protocol, unde a avut-o ca oaspete pe nepoţica lui, Sofia Anais.

Sofia Anais este prima nepoată a preşedintelui, dar în curând, va deveni bunic de băieţi, pentru că ambele fiice, Elena şi Ioana sunt însărcinate.

În 2012, Traian Băsescu a sărbătorit la Sinaia. Printre invitaţii preşedintelui s-au numărat fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, şi fostul ministru al Economiei, Adrian Videanu. Petrecerea a fost discretă. Niciun invitat nu a vorbit cu jurnaliştii.

În 2011, Băsescu a sărbătorit tot la vila de protocol. Aproape toţi parlamentarii PDL s-au înghesuit să-i ureze "La mulţi ani!".

4 noiembrie 2010 l-a prins pe şeful statului la muncă. Traian Băsescu a trecut şi pe la guvern, apoi a dat un interviu radio.

În primul mandat, Traian Băsescu şi-a sărbătorit ziua de naştere ba pe malul mării, la Neptun, ba pe Valea Prahovei, cu familia şi cu liderii PDL, pe atunci apropiaţi ai şefului statului.

Traian Basescu s-a nascut in 4 noiembrie 1951, la Murfatlar, in judetul Constanta.   El este din 2004 presedintele Romaniei, ales din partea Aliantei DA, reales in 2009 din partea PDL. Anterior, din iunie 2000 pana in decembrie 2004, a fost primar general al municipiului Bucuresti, ales din partea PD.

In 2001 a castigat in cursul alegerilor interne presedintia Partidului Democrat, inlocuindu-l pe Petre Roman. A fost copresedinte al Aliantei Dreptate si Adevar, formata din PNL si PD in 2003. In urma retragerii lui Theodor Stolojan (PNL) din cursa, Traian Basescu (PD) a devenit candidatul Aliantei DA pentru presedintia Romaniei. La alegerile prezidentiale din 2009 a fost reales presedinte al Romaniei pentru un mandat de 5 ani, invingandu-l pe Mircea Geoana (PSD).

La 1 ianuarie 2007, in timpul mandatului sau de presedinte, Romania a aderat la Uniunea Europeana.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ