Cadoul primit de Traian Băsescu la împlinirea celor 63 de ani. FOTO

| 04 noi, 2014

Preşedintele Traian Băsescu îşi aniversează marţi ultima zi de naştere în calitate de şef al statului.

Preşedintele nu a anunţat cum îşi va sărbători ziua de naştere însă fotografia postată pe o reţea de socializare, în care este alături de soţie şi nepoata lor, Sofia Anais, arată că sărbătoarea celor 63 de ani o va petrece alături de familie.

Pe tortul în formă de nava "Biruinţa" primit de preşedinte este scris mesajul "La multi ani bunicule!".

Traian Băsescu a fost comandantul navei "Biruinţa" în perioada 1984-1987 pe când avea doar 34 de ani, devenind astfel cel mai tânăr comandat de navă.

Sofia Anais este prima nepoată a preşedintelui, dar în curând, va deveni bunic de băieţi, pentru că ambele fiice Elena şi Ioana sunt însărcinate.

În 2013, Traian Băsescu şi-a sărbătorit ziua la vila de protocol iar în 2012 la Sinaia. Printre invitaţii preşedintelui s-au numărat fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, şi fostul ministru al Economiei, Adrian Videanu. Petrecerea a fost discretă. Niciun invitat nu a vorbit cu jurnaliştii.

În 2011, Băsescu a sărbătorit tot la vila de protocol. Aproape toţi parlamentarii PDL s-au înghesuit să-i ureze "La mulţi ani!". 4 noiembrie 2010 l-a prins pe şeful statului la muncă. Traian Băsescu a trecut şi pe la guvern, apoi a dat un interviu radio.

În primul mandat, Traian Băsescu şi-a sărbătorit ziua de naştere ba pe malul mării, la Neptun, ba pe Valea Prahovei, cu familia şi cu liderii PDL, pe atunci apropiaţi ai şefului statului.

Traian Basescu s-a nascut in 4 noiembrie 1951, la Murfatlar, in judetul Constanta. El este din 2004 presedintele Romaniei, ales din partea Aliantei DA, reales in 2009 din partea PDL. Anterior, din iunie 2000 pana in decembrie 2004, a fost primar general al municipiului Bucuresti, ales din partea PD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2014
Rodica
Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ