UPDATE Tramvai deraiat şi rupt în două, în Bucureşti

| 27 sep, 2013

Un tramvai s-a rupt, pur şi simplu, în două, astăzi, după ce a deraiat la intersecţia dintre Calea Rahova, Calea Ferentari şi strada Sebastian, în cartierul Rahova din Capitală, informează România TV. Traficul este întrerupt însă RATB a înfiinţat două linii-navetă care preiau călătorii, informează România TV.

UPDATE Tramvaiul a deraiat în intersecţia Calea Rahovei - Calea Ferentari - Mihail Sebastian, în urma unui accident rutier. Garnitura nu a putut opri în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autovehicul. Din primele informaţii, cauza accidentului ar fi fost neacordarea de prioritate. Pentru moment nu există informaţii despre eventuale victime.

Traficul în zonă este blocat, mai multe utilaje ale RATB intervenind pentru degajarea intersecţiei.

Circulaţia tramvaielor de pe liniile 8, 23 şi 32 este momentan suspendată. Potrivit purtătorului de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, au fost deja înfiinţate două linii navetă pentru suplinirea lipsei tramvaielor: 608, spre Ferentari, şi 632 pe Calea Rahovei. Reprezentantul RATB a menţionat, pentru Agerpres, că niciun călător nu a fost rănit.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ