Tramvaie blocate în zona Drumul Taberei, după ce două maşini s-au lovit

| 15 apr, 2013

Mai multe tramvaie din cartierul bucureştean Drumul Taberei au rămas blocate, după ce două maşini s-au ciocnit din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate. Acestuia i se va întocmi dosar pentru vătamare corporală din culpă.

Andrei Codău, putător de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, a precizat că: „Un şofer a intrat de pe o străduţă laterală bulevardului Timişoara, nu s-a asigurat şi a fost lovit de un alt autoturism care se deplasa regulamentar. În urma coliziunii, unul dintre şoferi a suferit leziuni minore, primind îngrijiri medicale la faţa locului. Pentru că acciddentul s-a produs pe linia de tramvai, până la definitivarea cercetărilor, traficul este restricţionat. Sperăm că în 15 minute traficul să se reia. În acest caz, se va întocmi dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă”.

Potrivit acestuia, 8-9 tramvaie au rămas blocate în zonă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ