Traian Băsescu a început cursurile pentru reconfirmarea brevetului de comandant de navă

| 14 aug, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a început cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant de navă, după ce s-a înscris în acest sens la Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) de la Constanţa.

Fără reînnoirea brevetului de comandant, şeful statului nu s-ar mai putea afla la comanda unui vapor. Totodată, pentru a putea naviga, Traian Băsescu trebuie să facă şi cursuri IMO, de perfecţionare.

Potrivit directorului CERONAV, Ovidiu Cupşa, preşedintele a solicitat un program personal de urgenţă pentru cursurile de reconfirmare a brevetului, plătind 2.300 de lei faţă de tariful obişnuit de 1.500 de lei.

Pe baza acestor proceduri legale, începând cu 12 august un instructor al centrului de pregătire se deplasează la vila de protocol de la Neptun, Traian Băsescu urmând să termine cursurile respective la sfârşitul săptămânii viitoare.

Reconfirmarea brevetului de comandant de navă se face o dată la cinci ani, iar şeful statului a urmat ultimele cursuri de pregătire şi perfecţionare în anul 2007.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ