TRANSALPINA RESTRICŢII. Florin Jianu a solicitat CNADNR marcarea zonelor cu probleme de pe Transalpina

| 04 iul, 2014

TRANSALPINA RESTRICŢII. Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Florin Jianu, a declarat vineri, la Târgu-Jiu, că a purtat discuţii cu directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), cu care a stabilit trimiterea unei echipe pe DN 67 C Transalpina, care va marca zonele cu probleme.

TRANSALPINA ÎNCHISĂ. El a afirmat că oricine circulă pe tronsonul închis al Transalpinei, situat între Rânca şi Obârşia Lotrului, o face pe propria răspundere.

'Cunosc problema legată de Transalpina, chiar am avut discuţii şi de dimineaţă (vineri dimineaţă n.r.) cu directorul CNADNR, am stabilit ca acesta să trimită o echipă în teritoriu şi să marcheze cele 4-5 zone care sunt cu probleme. Ne preocupă bineînţeles siguranţa rutieră, în aceeaşi măsură ne preocupă şi proprietarii de pensiuni şi oamenii care desfăşoară activităţi de turism în zonă. În acest sens, CNADNR o să trimită o echipă să marcheze acele zone. Până la Rânca se circulă fără niciun fel de restricţie, dincolo de Rânca drumul este declarat închis, subliniez acest lucru că oricine vrea să circule circulă pe propria răspundere, dar am putut să obţinem acest lucru ca domnul director să meargă acolo să marcheze aceste zone. Am vizitat zona Rânca de mai multe ori, este o zonă în dezvoltare, o zonă frumoasă, atractivă, care atrage turişti nu numai din regiune, ci din toată ţara', a precizat Florin Jianu. 

TRANSALPINA ÎNCHISĂ.
Directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, a declarat luni, la Rânca, că sectorul de drum aparţinând DN 67C Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului este închis circulaţiei din cauza nefinalizării lucrărilor de construcţie şi neasigurarea condiţiilor de siguranţă. 

TRANSALPINA RESTRICŢII. Potrivit acestuia, DN 67C Transalpina este finalizat în proporţie de 80%, dar pe porţiunea dintre Rânca şi Obârşia Lotrului drumul nu este semnalizat corespunzător şi nici nu au fost montate elemente de siguranţă, ceea ce poate duce la producerea de accidente rutiere. Astfel, şoferii care vor circula pe segmentul menţionat riscă să fie sancţionaţi cu amenzi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ