Transferarea lui Gigi Becali la penitenciarul Jilava a fost amânată

| 10 iun, 2013

Chiar dacă perioada de carantină pentru Gigi Becali s-a încheiat, latifundiarul din Pipera nu va mai fi transferat astăzi la penitenciarul Jilava, deoarece a depus contestaţie împotriva deciziei de a avea un regim de detenţie semideschis.

Comisia întrunită la penitenciar a stabilit că regimul de detenţie al lui Becali să fie unul semideschis, însă finanţatorul echipei Steaua nu este de acord cu această decizie şi a depus contestaţie. Prin urmare, Becali mai rămâne la Rahova, deşi perioada de carantină s-a terminat şi astăzi ar fi trebuit să fie transferat la Penitenciarul Jilava.

Pe Becali l-ar aşteaptă zile grele la Jilava, întrucât, învăţat cu luxul în care trăieşte de când a ajuns să se numere printre bogaţii României, va fi nevoit să se adapteze la condiţiile precare din penitenciar, scrie România TV.

Acolo sunt şi celule cu 24 de paturi, iar închisoarea poate fi uşor asemănată cu un ghetou. Becali speră însă să-i convingă pe magistraţii să-i întrerupă pedeapsa pentru trei luni, decizia urmând să fie luată pe 17 iunie.

Dacă nu va obţine întreruperea pedepsei, Gigi Becali are totuşi şansa să iasă din penitenciar dacă va fi un deţinut exemplar, regulamentul prevăzând în asemenea cazuri posibilitatea ca o persoană condamnată să beneficieze de 25 de zile de libertate.

La Jilava, Gigi Becali va avea un regim de detenţie semideschis, ceea ce înseamnă că se va putea plimba pe holurile închisorii fără să fie păzit.

Celulele de la Penitenciarul Jilava au 24 de paturi şi câte un televizor la care deţinuţii se pot uita până la ora 22.00, informează România TV.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ