Transgaz estimează o cerere de gaze naturale de 7,715 milioane MWh, în mai

| 01 mai, 2013

Cererea totală de gaze naturale în luna mai 2013 este estimată la 7,715 milioane MWh, conform propunerii din raportul de fundamentare întocmit de Transgaz şi transmis Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Cererea de pe piaţa reglementată este estimată de Transgaz la peste 1,647 milioane MWh, din care 747.899 MWh pentru consumatorii non casnici şi 830.826 MWh pentru cei casnici. Totodată, cererea de pe piaţa consumatorilor eligibili este preconizată la 4,338 milioane MWh, iar consumul tehnologic (căruia nu i se aplică structura amestecului de gaze) la 773.699 MWh.

Amestecul de gaze naturale pentru consumatorii non-casnici de gaze, cu excepţia producătorilor de energie termică, va fi compus din gaze din producţia internă - 81,5% şi import - 18,5%, conform propunerii Transgaz.

În ceea ce priveşte amestecul de gaze pentru consumatorii casnici şi producătorii de energie termică, ANRE a avizat ca acesta să fie compus în proporţie de 95,3% din producţia internă şi 4,7% din import.

Cererea avizată de ANRE este de 1,303 milioane MWh.

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ