Tratează-te cu bani puţini. Cum să-ţi prepari acasă un LEAC DIN VARZĂ

| 08 mai, 2014

Cultivata in antichitate, in mod deosebit de greci, romani si chinezi, varza este cunoscuta, iubita si apreciata pe toate continentele, ea cultivandu-se in toate locurile din lume.

Alifia cu varza

Folosita in mai multe tari de peste o suta de ani, aceasta alifie are avantajul ca nu se degradeaza timp de 2-3 luni, chiar tinuta la temperatura camerei. Se foloseste in artrita, artroza, amigdalita, celulita, degeraturi, dureri reumatice, eczeme uscate, guta, hemoroizi externi, hepatita, psoriazis, sciatica, tendinita, tulburari circulatorii, tumori, ulceratii, varice si Zona Zoster. Poate fi folosita si ca crema de fata, de noapte. Se ung zonele respective, se leaga cu o bucata de panza si se tine cam 2-3 ore zilnic.

Ingrediente:

-40-60 ml zeama de varza cruda, echivalentul a 3 linguri;

- 5 gr ceara de albine;

-20 gr untura alba de porc sau lanolina;

- 50 ml ulei din germeni de porumb;

- 10-15 ml sau o lingura de alcool rafinat de 38- 40 grade;

- O jumatate lingurita miere de albine.

Mod de preparare: Intr-un vas emailat se incalzesc untura sau lanolina si ceara de albine, se lasa sa se topeasca, se amesteca, se pune uleiul de germeni de porumb si se incalzeste la 60 de grade. Separat, se incalzeste sucul proaspat de varza, mierea de albine si apoi alcoolul rafinat. Se amesteca foarte bine. Luati totul de pe foc si turnati incet, amestecand incet, peste primul amestec, pe cel de al doilea. Cand se raceste se pune in borcanele mici de sticla sau ceramica.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ