Trei bărbați, bătuți crunt în trafic de un polițist! Cum a pornit scandalul

| 14 aug, 13:10

Bătaie în trafic, la Piteşti. Trei bărbaţi care se aflau într-un autoturism de lux s-au şicanat în trafic cu un motociclist, apoi i-au blocat trecerea cu maşinile, cu intenția de a-și măsura ulterior puterea pumnilor. Ghinion, însă! Cei trei indivizi au fost cei care au luat bătaie. Motociclistul este poliţist, practicant de arte maţiale, luptător în competiţii K1 şi cu mai multe misiuni la activ în Kosovo.

Cei trei bărbaţi de etnie romă l-au blocat pe un motocilist la intrarea în Piteşti cu gândul de a-i aplica o corecţe, după ce se şicanaseră în trafic. Aceştia i-au pus maşina în faţă, iar bărbatul a căzut cu motocicleta, moment în care şi-a rupt şi un deget.

Cei trei, înarmaţi cu arme albe, au coborât din autoturism ca să-i dea o lecţie. Au avut însă ghinion. Motocilistul este poiliţist şi a fost şi agent la Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă, şi gardă de corp pentru un judecător ce ancheta crimele din Kosovo.

Omul legii este practicant de arte marţiale şi luptător în competiţii de tip K1. Mai mult, a făcut şi o pregătire de specialitate în Ungaria, împreună cu trupele SWAT. Aşa că nu a stat la discuţii cu agresorii. Când au ajuns mascaţii, chemaţi prin 112, agresorii fuseseră deja calmaţi.

Polițistul de la Secţia Rurală din Albeşti se afla în timpul liber în momentul incidentului. Acesta spune că va depune plângere pentru distrugere şi lovire.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ