Trei preparate pe care nu ar trebui să le consumăm

| 05 ian, 2014

La începutul fiecărui an aproape fiecare dintre cei aproximativ 1,46 miliarde de oameni care sunt obezi sau supraponderali îşi propun să ţină o dietă. O publicaţie de peste Ocean a identificat trei preparate pe care ar trebui să le eliminăm din meniu pentru a nu avea probleme cu greutatea.

Alimentele procesate reprezintă una din principalele cauze ale obezităţii, iar la nivel mondial există 1,46 de miliarde de adulţi care sunt obezi sau supraponderali.

Care sunt alimentele care nu ar trebui să le consumăm, conform Yahoo.

Cartofii prăjiţi cu brânză rasă

- acest preparat este o adevarata otrava pentru organism. Orice aliment prajit este deja plin de grasime, dar in plus grasimea prajita sufera modificari care o fac foarte toxica, iar branza si grasimile din ea fac din aceasta combinatie un pericol absolut.

Hot dog

- Nutritionistii spun ca acest aliment este extrem de periculos. In primul rand este plin de nitriti si nitrati, pentru ca hot dog-ul este facut din carne de proasta calitate, in care se gasesc multe grasimi si o groaza de aditivi. In al doilea rand valoarea lor nutritiva este practic zero in conditiile in care aduc foarte multe calorii si o groaza de substante toxice.

Sunt putini cei care stiu ca metabolismul uman nu poate digera chimicalele (aditivii) din mancare si atunci le depoziteaza impachetate in grasime.

Floricelele de porumb semipreparate

- floricelel de porumb pentru cuptorul cu microunde sunt pline de acid perfluorooctanoic (PFOA), care afecteaza direct ADN-ul uman si duc la forme grave de cancer si infertilitate. Acesti compusi afecteaza grav ficatul si produc cancer pancreatic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ