Tribuna prăbușită la circul din Vaslui - organizatorii dau vina pe copii: Au sărit un pic

| 08 mai, 2014

Organizatorii unui circ ambulant din Vaslui au dat vina pe copii, dupa ce tribuna in care se aflau s-a prabusit cu tot cu spectatori, sustinand ca acestia "au sarit un pic".

Parintii i-au acuzat pe reprezentantii circului ca i-au inghesuit pe copii pe banci, insa organizatorii s-au aparat spunand ca cei mici sunt de vina, pentru ca au sarit. "Au bagat prea multa lume in interior. Au insistat sa ne aglomeram din ce in ce mai multi ca sa intre tot mai multa lume. La un moment dat banca a cedat", a afirmat unul dintre parinti.

Reprezentantii circului nu sunt, insa, de aceeasi parere. "Copiii au sarit un pic si banca dintr-o parte laterala s-a culcat linstit pe partea dreapta", a declarat Dumitru Ciobanu, unul dintre organizatori.

Politistii, Inspectia Muncii si Protectia Consumatorilor au deschis anchete in acest caz.

Tribuna unui circ ambulant din Vaslui s-a prabusit cu tot cu spectatori, miercuri seara, chiar inainte de inceperea unei reprezentantii. Opt copii au fost raniti si au primit ingrijiri medicale, au precizat reprezentantii Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ