Trustul familiei Voiculescu dator milioane de euro la băncile româneşti

| 05 iun, 2013

Mai multe documente, care atestă datorii de milioane de euro ale societăţilor Antena Group şi Antena 3, au fost postate pe blogul jurnalistului Cătălin Prisăcariu. Acesta punctează că "Antenele lui Felix au mari probleme financiare. Pe care le-au acoperit cu credite la bănci, pentru care au ipotecat clădiri, au garantat cu contracte".

Jurnalistul Cătălin Prisăcariu leagă ultimele evenimente publice, privind şantajul şefului Antena TV Group, de nevoia de bani cu care se confruntă societăţile deţinute de familia Voiculescu. "În tupeul șantajist al lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, nu este doar aroganță, ci și disperare. Antenele lui Felix au mari probleme financiare", menţionează acesta.

De asemenea, Cătălin Prisăcariu spune că e o problemă cu aceste datorii şi cu foarte multe bunuri ipotecate. Asta indică o problemă de lichidităţi. De altfel, surse de pe piaţă vorbesc despre aceasta problemă de lichidităţi – Voiculescu ar fi încercat să mai facă nişte credite pentru susţinerea activităţii şi nu prea a mai reuşit în ultima vreme… Aşa că ei chiar aveau nevoie de banii aştia de la RCS, de cele 35 de milioane de euro”, afirmă jurnalistul, care spune că datoriile totale sunt de peste 10 milioane de euro.

Documentele sunt publice şi pot fi accesate de oricine în arhiva electronică de garantii reale imobiliare, spune Prisăcariu pentru ReporterVirtual.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 feb, 2014
Veronica
Eu nu cred ca grupul Intact are datorii , astea sint sopirlite .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ