Tudor Chirilă îndeamnă tinerii să meargă la vot: Un oraș nu se construiește doar cu speranță. Viitorul e mult mai aproape

| 24 sep, 15:00

Tudor Chirilă a distribuit încă o dată în mediul online un mesaj în care să atragă atenţia tinerilor cu privire la ce se întâmplă în jurul lor. Artistul îndeamnă generaţia actuală să meargă duminică să voteze la alegerilor locale.

În mesajul video transmis pe pagina sa de Facebook, Chirilă le explică tinerilor de ce votul lor contează și de ce este important să voteze la alegerile locale.

"Când ești tânăr, lumea e a ta și poți ajunge oriunde pentru că speri. Viața ta se hrănește mult din speranță, din iubiri, ai sentimentul că lumea e doar a ta, visurile sunt realizabile, iar problemele nu prea au legătură cu orașul în care ești. Te gândeșți la ce o să faci în viață, la ce facultate vei merge sau de ce meserie te apuci, la ce party te duci sâmbătă sau dacă gagica aia care te obsedează o să iasă cu tine. Nu prea ai tu treabă cu spitalele, asta dacă ai un pic de noroc, nu plătești taxe, nu trebuie să mergi pe la diverse ghișee, să stai la cozi aplecat la ferestre mici, n-ai carnet, nu te deranjează nici transportul în comun pentru că ești mereu cu gândul în altă parte și oricum nu ai foarte multe drumuri de făcut", îşi începe mesajul Tudor Chirilă.

Urmăreşte întregul mesaj al artistului în video de mai jos:

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ