Tudor Chirilă o desfiinţează, pur şi simplu, pe Gabi Firea. Acuzaţii grave

| 11 sep, 13:40

Tudor Chirilă a sancţionat în termeni duri scrisoarea de susţinere pentru primarul Gabi Firea, întocmită de mai multe personalităţi.

Peste 30 de intelectuali de marcă si binecunoscuţi campioni sportivi au transmis public sustinerea lor pentru activitatea Gabrielei Firea. Printre personalităţi se află academicieni, scriitori, actori şi sportivi: academicienii Constantin Balaceanu Stolnici, Razvan Theodorescu, Eugen Simion si Mircia Dumitrescu, Maya Simionescu, vicepresedinte al Academiei Romane, Gelu Colceag, Felicia Filip, George Mihaita, Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Lucian Ghimisi, Beatrice Rancea, Marius Bodochi, Bogdan Stanoevici, Sanda Ladosi, Cristian Sofron, Alice Barb, Victor Ioan Frunza, Adrian Gazdaru, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipa, Ilie Nastase.

Tudor Chirilă nu este de acord cu această scrisoare şi aduce acuze grave la adresa Gabreielei Firea.

"Cine spunea că artiștii nu se implică în politică? Iată mai jos o listă a rușinii, din punctul meu de vedere, a unor artiști, fosti sportivi, directori de teatre, actori, etc. care, impulsionați (probabil) de aparatul de PR al celui mai slab primar din istoria post decembristă a Bucureștiului, n-au avut nicio problemă să-și declare susținerea fățișă pentru incompetență. E nasol când dragostea pentru putere - căci să fii director de instituție înseamnă un pic de putere și sentimentul că instituția e feuda ta - ajunge să te orbească atât de tare încât să fii în stare să te minți că trăiești într-un oraș care se dezvoltă când adevărul este că se prăbușește. Gabriela Firea nu este alcteva decât o parte a mafiei din Ilfov care încearcă să facă surf pe valul de antipatie pentru mafia de Teleorman. Sigur că artiștilor semnatari n-o să le reproșeze nimeni amestecul într-o luptă politică așa cum postacii PSD o fac adesea pe paginile celor care îndrăznesc să critice Mafia", a postat Tudor Chirilă pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ