Tudorel Toader: "Kovesi se referă la evaluări pe teme punctuale, eu am cerut o evaluare pe fond"

| 05 iul, 09:40

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a replicat, după ce Laura Codruța Kovesi a susținut, marți, că în perioada 1 ianuarie 2016 - prezent Inspecția Judiciară a realizat 126 de controale la DNA pe teme punctuale, că el a cerut o evaluare pe fond.

"În momentul în care IJ finalizează verificările, în momentul în care constată realitatea de la DNA și PÎCCJ, atunci noi vom formula propriile concluzii. Procedural, eu nu trebuie să o înțtiințez pe Laura Codruța Kovesi că urmează verificări, eu am sesizat IJ, care este titularul, cel care exercită acțiunea de control, nu ministrul Justiției", a declarat Toader.

Acesta a subliniat că nu este de datoria sa să anunțe DNA dacă și când urmează un control din partea Inspecției Judiciare: "Eu nu trimit la DNA 'Vedeți că vine Inspecția Judiciară', pentru că eu, la rândul meu, nu știu când au ei planificat acel control".

"Kovesi se referă la evaluări pe diferite teme punctuale. Eu am solicitat CSM o evaluare de fond a întregii activități manageriale și nu una punctuală, o evaluare care nu s-a făcut de 10 ani", a continuat acesta.

Întrebat ce notă ar merita Laura Codruța Kovesi din punctul său de vedere, ministrul Justiției a declarat că "nu suntem la școală să dăm note".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 feb, 04:11
oumigitavuw
Static empyemas, post-cholecystectomy flicked gels.
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin olq.nejq.obiectiv.info.anr.ud http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ