Tudorel Toader: Ministerul Justiţiei are pregătită PROCEDURA DE EXTRĂDARE în cazul Ghiţă

| 18 apr, 11:40

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat că procedura de extrădare a lui Sebastian Ghiţă este pregătită, însă sunt aşteptate deciziile instanţelor de judecată.

"Ne aflăm în acest moment în situaţia în care aşteptăm de la instanţele de judecată încheierile de verificare a temeiniciei legalităţii declanşării procedurii de extrădare. În momentul în care primim de la instanţele de judecată respectivele încheieri, respectivele hotărâri, declanşăm procedura de extrădare, adică cererea. Ministerul Justiţie are deja pregătită acea procedură, cerere, aşteptăm încheierile de la instanţele de judecată şi imediat, imediat, în minutul următor dăm drumul la procedură. Până atunci prevederile legale ne obligă să rămânem în aşteptare, să aşteptăm de la instanţele de judecată", a explicat, marţi, Tudorel Toader.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ