Tudose confirmă existența scrisorii anti-Dragnea

| 17 sep, 17:53

Mihai Tudose, fost prim-ministru, actual deputat PSD, a declarat luni că el nu a semnat scrisoarea în care mai mulţi lideri ai partidului îi cer lui Liviu Dragnea să se retragă din fruntea formaţiunii politice, dar a confirmat existența acesteia. Întrebat dacă ar trebui convocată o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD, Tudose a evitat un răspuns, arătând că nu mai face parte din această structură de conducere.

Întrebat dacă există scrisoarea vehiculată în mass-media, în care 29 de membri ai Comitetului Executiv Național al PSD i-ar cere lui Liviu Dragnea să se retragă, şi dacă a văzut-o, ex-premierul Mihai Tudose a răspuns: „Mai vă spun o dată, că v-am spus ceva şi aţi interpretat-o... Unii au susţinut că nu există, că ei nu au văzut-o. Dumneavoastră aţi văzut, aţi semnat Declaraţia de independenţă a Statelor Unite? Nu. Există totuşi, nu?”.

 

Fostul premier a subliniat însă că nu a semnat-o. „Eu v-am spus că nu am semnat acea scrisoare”, a declarat Mihai Tudose, la Palatul Parlamentului.

 

Potrivit presei, 29 de membri CExN ar fi semnat până acum o scrisoare prin care i-ar solicita lui Liviu Dragnea să se retragă din fruntea PSD. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, şefia PSD i-ar reveni, până la organizarea unui Congres, Vioricăi Dăncilă, care deţine funcţia de preşedinte executiv. Potrivit informaţiilor obţinute de Digi24, iniţiatorii scrisorii - Niculae Bădălău, Mihai Tudose şi Paul Stănescu - ar vrea să menţină Coaliţia cu ALDE, dar vor cere o remaniere a Guvernului. Un congres pentru alegerea unui nou preşedinte ar putea avea loc în 2019.

 

La sfârșitul săptămânii trecute, Gabriela Firea a lansat un nou atac împotriva lui Liviu Dragnea, printr-un comunicat de presă, prin care a asigurat că nu a încheiat vreun pact cu șeful PSD și nu și-a negociat tăcerea. Gabriela Firea a susținut că la ultimele întâlniri pe care le-a avut Dragnea la sediul PSD i-a amenințat pe liderii din teritoriu sau le-a făcut promisiuni încercând fie să-i fidelizeze, fie să-i sperie.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ