Tudose: La începutul mandatului lui Bodog, gradul de vaccinare a copiilor era de sub 15%

| 10 aug, 20:07

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, că la începutul mandatului de ministru al Sănătății al lui Florian Bodog, gradul de vaccinare a copiilor în România era de sub 15%.

"Este nedrept și domnul ministru Bodog nu spune și nu a spus nimeni. La începutul mandatului domniei sale, gradul de vaccinare a copiilor era sub 15 % pentru vaccinurile obligatorii. De aici am plecat (cu legea vaccinării — n.r.). Este incredibil", a spus premierul într-un interviu la Antena 3.

El a adăugat că în problema vaccinării copiilor a ales calea de a solicita tuturor, mass-mediei, societății civile să se implice "pentru a aprinde lumina asupra acestei probleme" pentru a ajuta Ministerul Sănătății în demersurile sale.

"Noi am ales ca atunci când este o problemă să o facem publică, să o punem în dezbatere, să încercăm să coagulăm toate forțele din societatea civilă să o rezolvăm. Altfel, dacă o ținem sub preș, nu ne folosește la nimic", a menționat Tudose.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ