Tudose: Vor fi ședințe de informare cu coaliția săptămânal

| 10 iul, 14:36

Premierul Mihai Tudose a anunțat luni că în fiecare săptămână vor fi ședințe cu coaliția, iar o dată pe lună va fi prezentată o analiză despre îndeplinirea programului de guvernare.

"Am stabilit următorul mod de lucru: săptămânal să fie ședințe de informare cu coaliția despre ceea ce s-a întâmplat în săptămâna trecută și ceea ce ne propunem să facem la Guvern în săptămâna viitoare iar o dată pe lună să fie o analiză a stadiului îndeplinirii programului de guvernare, plecând de la termeni, implicări și realizări. Atunci va fi acea analiză, o dată pe lună. În rest, în fiecare săptămână, vineri, noi închidem raportul de activitate vineri, va fi transmis coaliției, celor două partide, și de asemenea va fi urcat și pe site-ul Guvernului", a explicat premierul la finalul ședinței coaliției de guvernare, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Tag-uri: mihai tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ