Tulcea - "Oraşul reciclării"

| 25 apr, 2013

Municipiul Tulcea a primit, joi seară, în cadrul unei gale organizată de Eco-Rom Ambalaje, titlul de "Oraşul reciclării". Marele Premiu constă într-o zonă de picnic complet amenajată.

Competiţia "Oraşul reciclării" a avut loc în perioada 1 septembrie 2012 - 28 februarie 2013, iar la final au fost contabilizate 20 de primării înscrise: Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Cluj, Craiova, Deva, Focşani, Iaşi, Mediaş, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Târgu Jiu, Tulcea, Zalău, inclusiv Sectorul 1 şi Sectorul 6 Bucureşti.

Populaţia din cele 20 de locaţii-cheie înscrise în competiţie a avut acces la serviciile de colectare selectivă a deşeurilor şi a colectat 5,5 milioane tone de deşeuri de ambalaje prin cele peste 7.500 de containere speciale pentru plastic-metal, hârtie şi sticlă, puse la dispoziţie de Eco-Rom Ambalaje.

Eco-Rom Ambalaje este o organizaţie înfiinţată la sfârşitul anului 2003 de un grup de companii care activează în România şi care au luat iniţiativa implementării sistemului "Der Grüne Punkt" (Punctul Verde) în ţara noastră.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ