Turcan, către deputații PSD, ALDE: Convocați de urgență Parlamentul să dezbatem abrogarea Ordonanțelor otrăvite

| 03 feb, 11:37

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, le-a solicitat, vineri, în plen, deputaților PSD și ALDE să convoace de urgență Parlamentul pentru abrogarea ordonanțelor de urgență "otrăvite".

"Dragi colegi de la PSD si ALDE, legea trebuie să fie reperul societății noastre, România trebuie să fie pusă mai presus de un om. Sunt șapte zile până la intrarea în vigoare a OUG otrăvite. Plenul este suveran. V-am pus la dispoziție instrumentul legal de abrogare a ordonanțelor de urgență. Va rog să convocați de urgență Parlamentul și să dezbatem legea pentru abrogarea ordonanțelor de urgență", a declarat Turcan.

Ea a cerut parlamentarilor de la PSD și ALDE să se delimiteze de liderul social-democrat Liviu Dragnea.

"Delimitați-vă de domnul Dragnea. România nu poate să fie înlocuită de interesul unui singur om. Suspendați ședința, să dezbatem în regim de urgență inițiativa legislativă pe care v-am pus-o la dispoziție pentru abrogarea acestor ordonanțe de urgență. Vreau să vad solidaritate pentru lege, solidaritate pentru democrație", a adăugat ea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ