Turcescu: Oamenii care îşi doresc să se schimbe lucrurile în bine, vor ieşi azi la vot

| 05 iun, 10:27

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a declarat, duminică, la ieșirea de la urne, că, dacă electoratul dorește să schimbe ceva, va trebui să vină la vot.

"Mă gândesc cu speranță că nu e un efort foarte mare nici pentru democrație, nici pentru noi înșine să ieșim o dată la patru ani la vot la alegeri locale sau generale, mai ales că (...), măcar într-o oarecare măsură, oricum mai mult decât în anii precedenți, societatea politică din România a făcut un pas: a admis să aducă oameni noi pe liste. (...) Acum cred că responsabilitatea e împărțită. Cred că și electoratul — societatea românească — are, la rândul ei, obligația să aducă vreme de 5-10 minute un tribut plătit democrației care, să fim serioși, nu este unul dureros. Mergem la vot, punem o ștampilă pe buletinele de vot și considerăm că dorim să schimbăm ceva. Dacă nu se va întâmpla asta, probabil că trebuie să ne uităm și într-o parte și în alta, și la clasa politică și la societatea românească, și să analizăm cu adevărat ce se întâmplă cu noi toți", a spus Turcescu.

El a precizat că a votat cu gândul la copiii săi și la copiii bucureșteni, pentru ca aceștia "să trăiască realmente într-o capitală europeană".

"Am votat cu foarte multă speranță și cu gândul că oamenii tineri din acest oraș, oamenii maturi din acest oraș, care își doresc realmente să se schimbe lucrurile în bine, vor ieși azi la vot. Privesc cu încredere ziua de azi și sunt convins că lucrurile vor ieși așa cum trebuie pentru acest oraș", a adăugat Turcescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 ian, 23:59
OffedRabe
how long does it take lasix to work in dogs
Laboratory studies have also demonstrated that silymarin stimulates synthesis and activity of enzymes responsible for detoxification pathways buy lasix canada Surgery to remove the uterus, ovaries, and fallopian tubes is typically followed by radiation therapy and hormone therapy reduces hormones or blocks their action if the tumor is hormone receptor positive meaning the tumor cells bind hormones to their surface

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ