Ucigaşul unei boxer din Slatina, condamnat definitiv la detenţie pe viaţă

| 25 noi, 21:02

Magistraţii Curţii de Apel Craiova l-au condamnat miercuri pe Florian Gulie, care a ucis anul trecut un tânăr boxer într-un pub din municipiul Slatina, la închisoare pe viaţă, transmite Agerpres.

În sentinţa pronunţată miercuri se menţionează '(...)condamnă pe inculpatul Gulie Florian la detenţiune pe viaţă. (...) pentru infracţiunea de omor calificat asupra victimei Gălbenuşe Mihăiţă Cristian', aceasta fiind cea mai grea dintre pedepsele la care a fost condamnat Gulie, găsit vinovat şi de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi folosire fără drept de obiecte periculoase. 

În dimineaţa zilei de 12 iulie 2014, un tânăr boxer de 25 de ani, Cristian Gălbenuşe, a fost ucis cu lovituri de cuţit pe terasa unui local din Slatina, urmare a unui conflict la care au participat mai multe persoane. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a solicitat la scurt timp după comiterea crimei arestarea preventivă a lui Florian Gulie, pentru infracţiunea de omor, dar şi pentru tentativă de omor asupra lui N.I. (proprietarul pub-ului în care s-a produs crima), tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul şi folosirea fără de drept de cuţit. 

Procurorii Pachetului de pe lângă Tribunalul Olt au stabilit că în dimineaţa zilei de 12 iulie 2014, Florian Gulie însoţit de alţi doi tineri a mers pe terasa barului Vintage din municipiul Slatina unde a avut loc un incident, în urma căruia inculpatul Florian Gulie l-a înjunghiat în mod repetat, cu un cuţit, pe numitul Cristian Gălbenuşe, provocându-i leziuni traumatice care au condus la deces. 

După aceea, Gulie şi cei doi tineri de care era însoţit au plecat şi au revenit la locul faptei, de această dată având cu ei diferite obiecte contondente, respectiv o scândură ruptă de la o bancă din parc, un ciomag rupt dintr-un pom, pietre. Proprietarul localului a fost lovit în zona capului, de către Gulie, cu scândura care avea mai multe cuie. Însoţitorii lui Florian Gulie au ameninţat persoanele prezente în momentul crimei în local şi au înlesnit în acest mod săvârşirea faptei de către autor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ