Primarul din Slatina şi-a anunţat demisia pe Facebook

| 24 iun, 18:33

Minel Prina a demisionat din funcția de primar al municipiului Slatina. Prina a făcut acest anunț pe Facebook.

„Am decis azi, ca un om care înţelege să-şi asume responsabilităţile şi pentru care Slatina este mai presus de ambiţii orgolii sau patimi, să fac un pas în spate. Nu a fost o decizie uşoară pentru că activitatea mea în primărie, pentru oraşul nostru, pentru casa noastră, a reprezentat motivaţia mea, zi de zi, în aceşti 12 ani”, a spus Prina.

În mesajul video transmis cetățenilor din Slatina, Prina amintește lucrările de modernizare care au fost făcute în timpul mandatului său, afirmând că este mândru de bilanțul său ca primar.

“Dragii mei slătineni, anul acesta s-au împlinit 12 ani de când m-am angajat să pun umărul la schimbarea şi modernizarea oraşului nostru. 12 ani în care am construit, cărămidă cu cărămidă, o casă mai primitoare pentru noi toţi. Ultimii doi ani au fost cei în care am lucrat pentru a extinde şi consolida această casă.

Am vrut ca dumneavoastră, cei care locuiţi în Slatina, să aveţi motive să fiţi mândri de oraşul nostru, să găsiţi aici tot ceea ce aveţi nevoie. Iar cei care au fost nevoiţi să plece, să aibă motive să se întoarcă acasă. Slatina nu avea nevoie numai de parcuri şi panseluţe, ci şi de locuri de muncă, facturi mai mici la întreţinere, un mediu mai curat, educaţie pentru excelenţă, facilităţi pentru sport şi relaxare. Am construit în fiecare zi un oraş pe care mai întâi l-am visat şi l-am iubit.

Tocmai de aceea am decis azi, ca un om care înţelege să-şi asume responsabilităţile, şi pentru care Slatina este mai presus decât orice ambiţii, orgolii sau patimi, să fac un pas în spate. Nu a fost o decizie uşoară, pentru că activitatea mea în primărie, pentru oraşul nostru, pentru casa noastră, a reprezentat motivaţia mea zi de zi în aceşti 12 ani. Bilanţul meu după doi ca primar este unul cu care mă mândresc şi care sper să-i motiveze şi pe cei care îmi vor urma. Îmi place să cred că proiectele primăriei vorbesc despre sufletul primarului, despre sufletul pe care l-am pus în realizarea lor şi în gospodărirea oraşului”, mai spune Prina.

 

Citeşte şi: Darius Vâlcov, ELIBERAT din arest preventiv

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ