UDMR a decis să colaboreze cu PSD și ALDE, dar nici nu a citit programul de guvernare al social-democraților

| 21 dec, 14:43

UDMR s-a hotărât să susțină, din Parlament, Guvernul PSD-ALDE, dar se pare că liderii săi nu s-au obosit nici măcar să citească programul de guvernare prin care social-democrații au cerut votul românilor.

Reprezentanții UDMR și PSD au avut, miercuri, o întrevedere, în urma căreia Kelemen Hunor a susținut că de această colaborare va beneficia fiecare om.

Cu toții suntem interesați de o creștere sustenabilă, de locuri de muncă, de salarii mai decente pentru fiecare om. În același timp, suntem interesați să respectăm și drepturile cetățenești și drepturile minorităților naționale.

Această colaborare sunt convinsă că va fi benefică pentru fiecare om și comunitate, fiindcă noi suntem instrumentele cetățenilor. Am fost trimiși să găsim soluții la problemele alegătorilor, cetățenilor și asta încercăm să facem.

Nu vom avea nicio propunere (pentru Guvern). O vom susține pe doamna premier desemnat, dar nu facem parte din Guvern. E, deci, un lucru firesc și normal. Mai așteptăm să citim și programul de guvernare, fiindcă e extrem de important, dar surprizele nu vom avea în ceea ce privește programul de guvernare”, a declarat Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor a mai spus că a propus consultări săptămânale la nivel de lideri ai grupurilor parlamentare și consultări permanente la nivelul liderilor de partide.

Tag-uri: UDMR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ