Udrea: De când cu ideea că ar putea candida la Capitală, hopa şi dosarul penal pe numele lui Băsescu

| 20 apr, 13:42

Deputatul Elena Udrea a afirmat miercuri că, înainte cu doar câteva zile de termenul limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale, a apărut şi un dosar penal pe numele lui Traian Băsescu, adăugând că acestuia i s-au tot transmis "semnale să stea în banca lui" de când cu ideea că s-ar putea înscrie în cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

"De când cu ideea că Traian Băsescu ar putea intra în alegeri pentru Primăria Bucureştiului, mai direct sau mai voalat prin diverse trompete din presă, se tot dau semnale să stea în banca lui, cu nepoţeii sau la un şah cu pensionarii în parc. Că doar nu are de gând să strice planurile celor care se ocupă de 'reformarea clasei politice' prin înlocuirea liderilor puternici cu tot felul de marionete 'tehnocrate' incompetente ori 'oameni noi' formaţi la Academia Securităţii Naţionale. 
Şi, cum mai sunt doar câteva zile în care se poate depune candidatura pentru Primărie, hopa şi dosarul penal pe numele lui Traian Băsescu! Deci, domnule Preşedinte, nu cumva să vă treacă prin cap să candidaţi la Capitală", a scris Udrea, pe Facebook. 

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a confirmat miercuri că a fost informat de PÎCCJ că este suspect de spălare de bani într-un dosar privind achiziţia unui teren în anii 2000 şi 2002 şi a precizat că se va prezenta în faţa procurorilor imediat ce va fi citat. El a menţionat că, în acelaşi dosar, în luna iunie 2012 PÎCCJ a dispus neînceperea urmăririi penale. 

Procurorii de la Parchetul General au dispus începerea urmăririi penale împotriva fostului preşedinte Traian Băsescu pentru săvârşirea infracţiunii de spălare de bani, într-un dosar legat de vânzarea unui teren din Băneasa către omul de afaceri Costel Căşuneanu, potrivit unor surse judiciare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ