Udrea și Bica, ofensivă din Costa Rica asupra justiției din țara natală

| 11 dec, 11:35

Din Costa Rica, acolo unde s-au refugiat din calea justiției românești, Elena Udrea și fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, încearcă să scape de condamnările definitive. Udrea și Bica le cer judecătorilor de la Instanța Supremă din țara noastră să anuleze sentințele. Cele două au fost condamnate la 6, respectiv 4 ani de închisoare.

Elena Udrea şi Alina Bica au contestat vineri condamnările primite la ÎCCJ după ce CCR a constatat un conflict juridic de natură constituțională între Parlament și Curtea Supremă cu privire la modul în care sunt constituite completurile de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute, în 3 octombrie, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ulterior, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ