Udrea: În PMP nu interesează ce se întâmplă cu USL

| 19 feb, 2014

Deputatul Elena Udrea a declarat miercuri la Bacău faptul că din punct de vedere politic 'în PMP nu interesează ce se întâmplă cu USL', pentru că partidul "are propriul său demers politic".

"PMP a pornit pe propriul său drum. Acela de a face opoziţie la un Guvern care cu PNL ori fără PNL are o aplecare socialistă, luând măsuri îndreptate, în primul rând, spre un electorat care este dependent de banii statului. Pentru noi, USL este o asociere nefastă", a susţinut Elena Udrea într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

Potrivit acesteia, pentru ca PMP să facă în viitor o alianţă cu PNL respectivul partid care 'a inventat USL' ar trebui 'să dovedească, mai întâi, faptul că este o formaţiune de dreapta care face opoziţie cu adevărat, conceptual şi faptic, guvernului Ponta'.

"Pentru PMP este absolut egal din punct de vedere politic dacă rămân împreună PSD şi PNL. Problema este cu electoratul. Important este ca partidul să convingă electoratul cât dezastru a adus acestei ţări alianţa PSD cu PNL, cum necesar este şi că PMP, un partid care se construieşte în fiecare zi, are soluţii la problemele care confruntă România, are o viziune despre modul cum ar trebui să se dezvolte, îşi creează un proiect de ţară izvorât din realităţile fiecărei regiuni', a declarat pentru agenţia de presă Elena Udrea.

Ea a spus că 'anul electoral 2014, aşa cum se prezintă la acest moment, este o oportunitate pentru PMP' ca urmare a faptului că 'puterea i-a dezamăgit pe cei care au votat USL şi a îngrozit pe ceilalţi români'.

'De aceea, noi ne şi propunem să luăm un scor care să ne permită cât mai mulţi europarlamentari, un scor cu două cifre, dar ne propunem să avem candidat în turul doi la prezidenţiale şi, de ce nu, să susţinem chiar propriul candidat la preşedinţia României. (...) Sunt obiective ambiţioase stabilite pornind atât de la realităţile politico-economice şi sociale ce confruntă ţara, dar stimulate şi de emulaţia pe care am văzut-o în jurul proiectului PMP', a afirmat Elena Udrea.

Potrivit acesteia, 'în fiecare zi se alătură partidului zeci ori chiar sute de oameni, unii care au mai făcut politică, dar majoritatea se implică pentru prima oară într-un asemenea demers'.

'Nu este un proiect doar pentru cei care sunt în PMP, deşi este bine ca în politică să ai şi un proiect personal, de carieră, de a-şi satisface dorinţa de a lăsa ceva în urma ta societăţii. Este mai ales un proiect pentru români şi faptul că toţi mai mulţi români ni se alătură înseamnă că este perceput, simt şi cred în proiectul PMP, un partid pe care îl dorim al tuturor celor de bună credinţă, nu o formaţiune politică a unora, un partid al elitelor. Este un partid al tuturor celor care vor să facă ceva bun pentru ţara aceasta. Nu cotează dacă au făcut ori nu politică, din ce categorie socială ori profesională vin, nu contează câte cărţi au citit', a explicat Elena Udrea.

Elena Udrea a participat miercuri la Bacău, împreună cu Eugen Tomac, Teodor Baconschi, Gabriel Berca, Daniel Funeriu, deputatul Valerian Vreme, desemnat să gestioneze organizarea PMP în zona Moldovei, precum şi în prezenţa preşedinţilor filialelor judeţene ale PMP din Bacău, Botoşani, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vrancea şi Vaslui la lansarea unui 'Pact pentru Moldova'.

Tag-uri: elena udrea, PMP
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ