Cristian Preda (PMP): Unificarea concretă a dreptei se va face între cele două tururi ale prezidenţialelor

| 22 feb, 2014

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat sâmbătă la Drăgăşani că unificarea concretă a dreptei va avea loc între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale.

'Cel mai sigur, unificarea concretă a forţelor de dreapta va avea loc între cele două tururi pentru alegerile prezidenţiale, când se va decide sprijinul pentru candidatul de dreapta. Şi acesta va fi cu siguranţă din PMP, în nici un caz Crin Antonescu', a afirmat Preda într-o conferinţă de presă.

În opinia acestuia, liderul liberal nu se va 'vindeca de toate tarele pe care le-a arătat în ultimii trei ani - atacul la statul de drept şi legitimarea corupţilor şi miniştrilor penali ai PNL'.

Cristian Preda a fost prezent sâmbătă la Drăgăşani, într-o delegaţie a PMP, cu ocazia inaugurării organizaţiei municipale a partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 feb, 2014
Horia Nabot
Alt năuc, căzut din nuc
Dacă acum nu mișcați deloc, euro vă trimite o bezea-pupic și nu vă veți alege - cu nimic !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ